Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan ESO'da yeni Başkan Sağnıç oldu

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        Bitlis (İHA) - Bitlis'in Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESO) Başkanlığı 29. Olağan Genel Kurulu'nda 469 oy alan Hişyari Sağnıç başkan seçildi.

        Bitlis'in Tatvan ilçesindeki özel bir otelin konferans salonunda yapılan TESO Başkanlığı Seçimine başkan adayı olarak Emrullah Tekin, Hişyari Sağnıç, Doğan Ok ve Nevzat Aksoy katıldı. Yapılan TESO Başkanlığı 29. Olağan Genel Kurulu'nda Hişyari Sağnıç 469 oy, Emrullah Tekin 334 oy, Doğan Ok 98 oy, Nevzat Aksoy 61 oy aldı. Seçimde 984 esnaf oy kullandı ve 22 oy geçersiz sayıldı. Yapılan seçim sonucunda 469 oy alan Hişyari Sağnıç TESO'nun yeni başkanı oldu.

        Oy sayımından sonra kısa bir konuşma yapan Hişyari Sağnıç, 4 kardeş olarak seçime katıldıklarını ve kardeşçe bir seçim yapıldığını söyledi. Seçime katılan adaylara ayrı ayrı teşekkür etmek istediğini ifade eden Sağnıç, "Burada kardeşlik kazandı. Bize destek veren ve destek vermeyen tüm esnaflar bizim kardeşimizdir. Katılımından dolayı esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kapımız her kese her zaman açık olacaktır. Saygılarımı sunuyorum" dedi.

        (HO-DK-Y))

        14.01.2018 22:28:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa