Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Devlet, Millet ve Milliyetçilik" konulu konferans

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Türk Ocakları Adıyaman Şube Başkanlığı tarafından 'Devlet, Millet ve Milliyetçilik' konulu konferans gerçekleştirildi.

        İnönü Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdullah Korkmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı konferans Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi konferans salonunda düzenlendi.

        Konferansa Türk Ocakları Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Gökhan Dursun, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Adıyaman Askerlik Şube Başkanı Davut Kulalar, ocak üyeleri, Adıyaman Üniversitesi öğrencileri ile çok sayıda kişi katıldı.

        Yoğun ilgi gören konferansa konuşmacı olarak katılan İnönü Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Abdullah Korkmaz, İslam öncesi dönemden İslam sonrası döneme anlaşılan hukuk kavramını bahsederek milliyetçiliğin de bir tavır ve bir müşterek nokta olduğunu ifade etti.

        (CK-OE-Y)

        14.01.2018 16:42:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa