Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MMO Konya Şubesi yeni başkanını seçti

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Makina Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesinin yeni başkanı Yrd. Doç. Dr. Aziz Hakan Altun oldu.

        Makina Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi'nin 14. olağan genel kurul toplantısına Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, MHP İl Başkanı Murat Çiçek, meslek odalarının başkanları ve meslek mensupları katıldı.

        MMO Konya Şubesi eski başkanı Erdoğan Duransoy genel kurulda yaptığı konuşmada, görev yaptığı süre boyunca en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi. Duransoy, "İki koca yıl göz açıp kapayıncaya kadar bitti. 13. dönem çalışmalarımızı artık tamamladık. Geriye dönüp baktığımız zaman bu iki yılı nasıl emek emek işlediğimizi görüp mutlu oluyoruz. Bu tür görevler insanların hayatında gurur duyarak yaptığı müstesna ve onurlu vazifelerdir. Böylesi büyük ve elit camialara hizmet etmeyi Rabbim her kuluna nasip etmez. Bu duyarlılıkla üzerimize düşen vazifeyi içinde bulunduğumuz kuruma yakışır şekilde yerine getirmeye, birlik beraberlik içinde güçlü ve etkin olmaya, mesleğimize itibar kazandırıp her ortamda Makina Mühendisleri Odası Konya şubesini en doğru şekilde temsil etmeye çalıştık" dedi.

        Tek listenin yer aldığı genel kurulda Yrd.Doç.Dr Aziz Hakan Altun'un listesi kullanılan geçerli oyların tamamını alarak Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi'nin yönetim kurulunu oluşturdu.

        Yeni başkan Yrd. Doç. Dr. Aziz Hakan Altun, Konya'nın refah seviyesinin yükselmesi için her türlü çalışmaya destek vereceklerini belirterek, "Makine Mühendisleri Odası olarak Konya'da bulunan STK, belediyeler ve üniversitelerimiz ile çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Makine Mühendisleri arkadaşlarımızın hakları ve meslek alanlarını genişletme alanında çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ülkemizin ve Konyamızın en iyi noktada gelmesi içlin elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Odamıza şimdiye kadar hizmet etmiş tüm oda başkanlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca göreve devraldığım önceki dönem başkanım Ömer Erdoğan Duransoy ve ekibine ve bizleri bu göreve layık gören meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (İP-Y)

        14.01.2018 13:41:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa