Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sportif etkinliklerde dereceye girenlere ödülleri verildi

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Eren Üniversitesinde (BEÜ) sportif etkinliklerde dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi.

        Bitlis Birlik Vakfı Şubesi tarafından yapılan sportif etkinliklerde dereceye giren sporcular için Bitlis Eren Üniversitesi Yahya Eren Konuk Evinde ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren sporcuların ödüllendirildiği törene Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, Genel Sekreter Muhammed Zahid Kuldaş, Bitlis Birlik Vakfı Başkanı Maşallah Albeni, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile birçok kurum amiri ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen törende bir konuşma yapan Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, "Bölge üzerinde oynanmak istenen oyunları 30 ila 40 yıldır görüyoruz. Bu oyunu sahnelemeye çalışanlar, bölge üzerinde ülkenin birlik ve beraberliğini sabote etmek istiyorlar" dedi.

        Bu tür etkinliklerin önemine de değinen Vali Ustaoğlu, sözlerini şöyle devam etti:

        "Bölgelerde sivil toplum kuruluşlarının gençler için yapacağı faaliyetler ile ülkemiz ve geleceğimizle alakalı yapılacak toplantılar çok önemli. Bu tür organizasyonlarla bilinçlenen gençlerimizin bölge üzerinde oynanan oyunlara karşı uyanık olması önem taşıyor."

        BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ise, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek kendilerine önemli vazifeler düştüğünü belirtti. Rektör Yardım, "Bu anlamda Birlik Vakfı ile işbirliği protokolü imzaladık. Ümit ediyorum vakıfla güzel hizmetler yapacağız" dedi.

        Vakıf Başkanı Maşallah Albeni ise, geleceğin teminatı olan insanların inançlı, vatansever, kültürlü, ilim seviyesi yüksek birer şahsiyet olmalarını, milletin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkı sağlamalarını amaçladıklarını belirterek, "Bu gaye ile Birlik Vakfı Bitlis Şubesi olarak yaklaşık bir yıldır çeşitli sportif, eğitsel ve kültürel programlarla gençlerimizin yanında olduk. Bundan sonra hiç durmadan gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

        Program sonunda ilk üçe giren takımlara hediyelerin verilmesinin ardından Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ve BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım'a, Birlik Vakfı tarafından plaket takdim edildi.

        (VO-MSA-Y)

        14.01.2018 12:50:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa