Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da uyuşturucu ile mücadelede drone dönemi

        (Fotoğraflı)

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Türkiye Petrolleri (TP) Kristal Park Tesisleri'nde bir araya gelerek basın toplantısı gerçekleştirdi.

        Türkiye Petrolleri (TP) Kristal Park Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Deniz, basın mensuplarına son dönemde kentte gerçekleştirilen yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güvenlik mensuplarının gece gündüz demeden bir taraftan terörle mücadele ederken bir taraftan da uyuşturucuyla mücadele ettiklerini belirten Vali Deniz, "Uyuşturucu konusunda ciddi mesafeler aldığımızı sizler görüyorsunuz. Gece gündüz demeden mücadelemiz devam ediyor. Yakın zamanda yarım ton civarında uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Bunu da sizlerle paylaşayım; insansız görüntü alma hava araçları ve özel ekiplerimiz ile operasyon yapıyoruz. Bizim için PKK, DAEŞ, FETÖ neyse uyuşturucu satıcıları da aynıdır" dedi.

        (OA-MP-Y)

        14.01.2018 12:11:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa