Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altun, hastaneyi ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Işık Çapanoğlu

        KARS (İHA) - Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, İlçe Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Belediye Başkanı Coşkun Altun, Selim Devlet Hastanesi'ne gelerek bir süre hastane Başhekimi Dr. Erhan Özdemir ve Hastane Müdürü Mehmet Nuri Dolmuş ile sohbet etti. Daha sonra Başhekim Özdemir ile birlikte hastanede tedavi altına alınan hastaları ve yakınlarını ziyaret eden Başkan Altun, hastalar ve yakınlarıyla bir araya gelerek, hastalara şifalar diledi.

        Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, "Selim İlçe Devlet Hastanesi'nde yatmakta olan hastalarımızı ziyaret ettik. Kendilerine Allah'tan şifalar diledik" dedi.

        Başkan Altun, kendisine eşlik eden Başhekim Dr. Erhan Özdemir'e ve Hastane Müdürü Mehmet Nuri Dolmuş'a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

        (IÇ-AA-Y)

        14.01.2018 11:59:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa