Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızıltepe'de asayiş uygulaması

        Bilal Bedir

        MARDİN (İHA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan uygulamada terör örgütü üyesi olmak sucundan aranması bulunanların da aralarında bulunduğu toplam 28 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

        Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada uygulamaların aralıksız devam edeceği belirtildi. Açıklamada, "Yapılan uygulamada aralarında terör örgütü üyesi olmak sucundan aranması bulunanların da bulunduğu toplamda 28 şahıs yakalandı. Uygulamada toplamda 512 araç sorgulanmış olup 70 araca cezai işlem yapıldı, 35 bin TL trafik idari para cezası kesildi. Yapılan aramalarda ayrıca, 2 adet av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 8 adet fişeği, 42 adet tabanca fişeği, 32 adet kuru sıkı fişeği, 4 bin 140 korsan kitap ele geçirildi. Terör örgütlerinin finans kaynakları olan ve her türlü kaçakçılık olayının engellenmesi ve aranan şahısların yakalanması amacıyla yürüttüğümüz çalışmalar kararlılıkla devam edecektir" denildi.

        (BB-AKK-Y)

        14.01.2018 10:00:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa