Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan polisinden aile ve okul ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, ailelere yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

        Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ayşe Gizem Buyuran koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında yapılan faaliyetlerle özellikle ilçedeki 18 yaş altı çocukların suça yönelmelerinin engellenmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında polis ekipleri ve Tatvan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli personeller, aile ziyaretleri gerçekleştiriyor. Hane ziyaretlerinin yanı sıra okulları da ziyaret ederek öğrencilere yönelik bilgilendirme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda, İstasyon İlkokulunu ziyaret eden emniyet personeli, sınıfları gezerek polislik mesleği ile ilgili bilgiler verdi.

        Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, "Görevi halka hizmet olan emniyet teşkilatında da halkla ilişkiler, yeni düzenlemeler nedeniyle önemli bir görev alanı haline gelmiştir. Modern anlamda polisin görevi yalnızca kolluk kuvveti olarak zorlayıcı bir faaliyetler bütünü değildir. Yapılan her çalışmada veya uzun süreli projelerde halkın desteğini almak temel amaç olarak görülmektedir. Bu nedenle emniyet teşkilatımızın halka yönelik dayanışma ve kaynaşma faaliyetleri bundan sonra da devam edecektir" diye konuştu.

        (HO-MSA-Y)

        14.01.2018 09:16:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa