Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bigadiç Belediyespor'lu futbolcuya Brezilya usulü kutlama

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Bigadiç Belediyespor'da forma giyen Murat Özavcı takım arkadaşları ve ailesi tarafından hazırlanan doğum günü sürprizi herkesi şaşırttı. Hazırlanan doğum günü pastasını arkadaşlarının yüzüne süren futbolcular başında yumurta kırıp üzerine un döktü.

        Süper Amatör Lig'de mücadele eden Bigadiç Belediyespor'da top koşturan orta saha oyuncusu Murat Özavcı için ailesi sürpriz bir yaş günü düzenledi. Özavcı'nın takım arkadaşlarıyla birlikte organize olan aile futbolcu gencin antrenman yaptığı sahaya gelerek pasta kesti. Kesilen pastayı Murat Özavcı'nın önce yüzüne bulayan takım arkadaşları daha sonra ailesi tarafından getirilen yumurtaları başında kırıp üzerine de un döktü. Beyaza bürünen futbolcu genç çareyi buz gibi suyun altına girmekte buldu.

        İlginç doğum günü kutlamasının ardından kesilen pasta tüm takım futbolcularına ikram edildi. Takım arkadaşları genç futbolcuyu tebrik ederken Babası Hasan Özavcı "Oğlumun bu gün yaş günü. Bir sürpriz yapalım dedik. İşte ailemizle arkadaşlarımızla çıkıp geldik. Arkadaşları ve hocaları da eşlik ettiler. Fakat yaş günü biraz sınırları zorladı. Çocuklar davetten memnun oldu. Oğlumuzda yapılan eziyetten memnun olduk" dedi. Antrenör Saygın Ünal'da, "Bu gün Murat kardeşimizin doğum günüydü. Ailesi gerçekten güzel bir sürpriz yaptı. Futbolcu arkadaşlarımızla eğlendik. Güzel bir gün geçirdik" dedi.

        Arkadaşlarına teşekkür eden Murat Özavcı ise, "Bugün 22 yaşıma bastım. Ailem bana sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Arkadaşlarımda Brezilya usulü sürprizler yaptı. Çok güzel oldu. Çok sevindirdiler beni. İnşallah, bundan sonraki yıllarda da hep birlikte nice uzun senelere ulaşırız. Buradan aileme ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (FT-UGR-ORT-S)

        13.01.2018 14:40:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa