Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Necati Şentürk, Mucur İlçesinde incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Vali Necati Şentürk, Mucur ilçesinde incelemelerde bulunarak yatırımları yerinde gördü.

        Mucur ilçesini ziyaret eden Vali Necati Şentürk'e Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Mucur Kaymakamı Kaya Çelik ve ilçe protokolü de eşlik etti.

        Ziyaretinde Mucur'u daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalıştıklarını ifade eden Vali Şentürk, yatırımları yakından takip ettiklerini söyledi.

        Mucur ilçesine önem verdiklerini belirten Vali Necati Şentürk, "Mucur Hükümet Konağının yapımına en yakın zamanda başlanacak.

        İlçelerimizde eğitim ve sağlık konusunda yapılan yatırımların da zamanında tamamlanması gayretindeyiz. En gözde ilçelerimizden biri olan Mucur'da yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyor ve çözümler buluyoruz. Amacımız daha yeşil, daha güzel, daha yaşanabilir bir Mucur meydana getirmektir" dedi.

        Vali ve beraberindeki heyetin ilçedeki programı Mucur Kültür Merkezi, Kırşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Süt Toplama Merkezi ve Mucur Anadolu-İmam Hatip Lisesinde yaptıkları inceleme ile sona erdi.

        (EÖ-AÖ-Y)

        12.01.2018 15:14:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa