Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hokkaömeroğlu, "Çiftçinin sorunlarına seri bir şekilde çözüm üreteceğiz"

        (Fotoğraflı)

        Gökhan Doğan

        YOZGAT (İHA) - Türkiye Sulama Birliği Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kurulu üyeliğine seçilen Boğazlıyan Sulama Birliği Başkanı Avni Hokkaömeroğlu, amacının bölgedeki çiftçilerin sorunlarını daha hızlı bir şeklide çözmek olduğunu söyledi.

        Türkiye Sulama Birlik Başkanları'nın katılımı ile gerçekleştirilen SUBİRDER Olağan Genel Kurulu'nda 156 birlik başkanının 92'sinin oyunu alarak yönetim kurulu üyeliğine seçilen Boğazlıyan Sulama Birliği Başkanı Avni Hokkaömeroğlu, yaptığı açıklamada,"Tek amacım, bölgedeki çiftçilerimizin sorun ve beklentilerini daha hızlı ve seri bir şekilde gidermektir. Bu çalışmalarımızdan Boğazlıyan başta olmak üzere Yozgat ilimiz kazançlı çıkacaktır. Ben tekrardan bizleri bu göreve layık gören başkanlarımıza ve bizleri seçerek göreve getiren tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Boğazlıyan Sulama Birliği olarak, kapalı sistem başta olmak üzere vatandaşın sorunlarının kısa sürede çözüleceğine canı gönülden inanıyorum" dedi.

        (GD-BMG-UY-Y)

        12.01.2018 12:42:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa