Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne yoğun ilgi

        - Hastanede Rehabilitasyon hizmeti almak için sıra bekleyenlerin sayısı bini geçti

        (Fotoğraflı)

        Bekir Koca

        TRABZON (İHA) - Trabzon'un Maçka ilçesinde bulunan Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne Türkiye'nin farklı illerinden hasta gelirken, burada rehabilitasyon hizmeti alabilmek için sıra bekleyen hasta sayısı bini geçti.

        Türkiye'de 6 yerde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanelerine yoğun ilgi olurken, bu hastanelerde en çok felç geçirmiş ve kaza geçiren hastalar tedavi görüyor. Trabzon'un Maçka ilçesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde günlük acil ve poliklinik sayısı yaklaşık 600 olurken, 2016 yılında acil ve polikliniklerde muayene olan hasta sayısı yaklaşık 78 bin, 2017 yılında ise 87 bine ulaştı. Hastaneye özellikle, robot yardımı ile yürüme tedavisi için sıra bekleyen felçli hastaların yoğunlukta olduğu öğrenilirken Sağlık Bakanlığı çatısı altında hizmet veren Maçka'daki hastanenin Türkiye'nin ön sıralardaki robotik yürüme merkezi olarak gösteriliyor.

        (BK-OK-Y)

        12.01.2018 09:38:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa