Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahır ve ağıl yapımında yüzde 50 hibe desteği verilecek

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Bülent Alp

        TRABZON (İHA) - Vakfıkebir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü tarafından yüzde 50 hibeli ahır ve ağıl yapımı projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Trabzon'un Vakfıkebir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısını Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü mühendislerinden Engin Sevim verdi. Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) kapsamında olan büyük ve küçükbaş hayvancılık işletmelerinin modernizasyonu için yeni ahır-ağıl inşaatı yapımına yüzde 50 hibe desteği verilerek hayvancılığın geliştirilmesini amaçlayan 2018 yılı Doğu Karadeniz Projesi Uygulama Rehberi yayınlandığını hatırlatan Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cahit Gülbay ise, "10-49 adet (15 ay ve üzeri) kayıtlı dişi büyükbaş, 100-200 adet (12 ay ve üzeri) anaç küçükbaş hayvan varlığına sahip olan işletmeler 01 Ocak 2018-31 Ocak 2018 tarihleri arasında 10-49 baş'a kadar ahır, 100-200 baş'a kadar ağıl yapımı için İl Müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekiyor" dedi.

        Vakfıkebir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Remziye Kuleyin toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Güzel ve verimli bir toplantı oldu. Vatandaşlarımızın aklında soru işareti kalmamasına özen gösterdik. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizleri memnun etti. Katılımcılara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (MBA-OK-Y)

        11.01.2018 14:05:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa