Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Bilmez'den İdareciler ve Gazeteciler günü programı

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, 10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, Vali Yardımcısı, ilçe Kaymakamları, Basın ve Halkla İlişkiler Müdür ve görevlileri ile Ardahan'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

        Yalnızçam Uğurludağ Kayak Merkezinde ki Yalnızçam Otel'de düzenlenen yemekli programda, Vali Yardımcısı, Kaymakam ve gazetecilerin gününü kutlayan Vali Bilmez, "Hem idarecilerimiz hem de gazetecilerimiz, görev ve sorumlulukları bakımından özverili bir çalışma gayreti içerisindedirler. Hepimizin amacı, görev yaptığımız şehre ve bu şehrin insanlarına hizmet etmektir. Bu görevi yürütürken ilimizde idarecilerimizin ve gazetecilerimizin yakın diyalog halinde olmaları bizleri memnun etmektedir. Şehrimizde çok güzel bir birliktelik havası var. Bizlere düşen görev bu birlikteliğin, kardeşliğin ve huzur ortamının devam etmesine katkı sunmaktır. Ben, hem idarecilerimizin hem de gazetecilerimizin bu özel gününü tebrik ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum" dedi.

        Vali Bilmez, Ardahan ve Türkiye'nin gündemi, il de ki kamu ve özel sektör yatırımları, turizm, kültür, eğitim ve spor faaliyetlerinin durumuyla ilgili gazetecilerle fikir alışverişinde bulundu.

        Vali Bilmez ayrıca, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan yarışmalarda haber ve fotoğrafları ödüle layık görülen Ardahanlı gazeteciler Deniz Başlı ve Olgun Yıldız'ı tebrik ederek plaketle ödüllendirdi.

        (OY-AT-Y)

        11.01.2018 12:46:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa