Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Silah arkadaşları şehidi Ömercan Yekebağcı'yı unutmadı

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - Geçen yıl Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'nda, DEAŞ'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömercan Yekebağcı, ölümün 1'inci yıldönümünde Susuz'da bulunan mezarı başında anıldı.

        Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömercan Yekebağcı'nın silah arkadaşları Kaymakam Yusuf İzci, 9. Komando Tugay Komutanı Bilgin Çetinbağ ile birlikte önce anne-babası Fikriye ve Zeki Yekebağcı'yı ziyaret etti. Ardından şehidin mezarını ziyaret ederek dua etti.

        Daha sonra Kars Valisi Rahmi Doğan'ın talimatı ile şehidin ismi verilerek yaptırılan Kuran Kursu'nda şehit mevlit okutuldu. Şehit Ömercan Yekebağcı'nın ölümünün 1'inci yıldönümünde duygulu anlar yaşanırken, silah arkadaşlarının gözleri doldu. Şehidin anne ve babasının ellerini öpen silah arkadaşları daha sonra şehidin evinden ayrıldı.

        (IÇ-AA-Y)

        11.01.2018 11:50:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa