Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bigadiç'te KBB Uzmanı Doktor Özgür Gülten göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        Necip Karatuna

        BALIKESİR (İHA) - Bigadiç Devlet Hastanesinde Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Opr.Dr. Özgür Gülten görevine başladı.

        Bigadiç Devlet Hastanesi'ne atanan Opr.Dr. Özgür Gülten hasta kabulüne başladı. Burun estetiği üzerine ihtisas sahibi olan Doktor Gülten, "Ankara Numune Hastanesi ihtisaslıyım. Şimdi ise Bigadiç gibi şirin ve güzel bir ilçeye atandım. Buradaki hastane şartlarını göz önünde bulundurursak çoğu kulak ameliyatı, burun eğriliği, burun eti büyümesi, geniz eti, bademcik ameliyatı, kulağa tüp takılması, yüzde boyunda kitlelerin benlerin çıkartılması bu tarz ameliyatlar olacak. Özel ilgi alanım ise burun estetiğidir. Yaklaşık 2 yıl Bigadiç'te hizmet vermeyi düşünüyorum" dedi.

        Bigadiç Devlet Hastanesi Başhekimi Dahiliye Uzmanı Dr. Halil Kırbıyık ise ''Kulak burun boğaz uzmanımız göreve başlamıştır. Diğer eksik olan uzman doktorlarımızı da en kısa zamanda hastanemize kazandırıp, halkımıza sağlık konusunda daha faydalı olacağımızı düşünüyoruz. ''dedi

        (NK-BD)

        11.01.2018 10:20:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa