Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak'ta dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Uşak'ta Murat Dağı eteklerinde karda mahsur kalan 3 vatandaş UMKE ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

        Edinilen bilgiye göre, Banaz ilçesi sınırlarında kalan Murat Dağı eteklerinde kullandıkları aracın kara saplanması sonucu mahsur kalan vatandaşlar telefonla 112 ye ulaştılar. Dağlık alanda araç içerisinde yaklaşık 4 saat mahsur kalan 3 kişiye ulaşmak için ekipler seferber oldu. UMKE ve jandarma ekipleri koordineli şekilde ve yoğun kar yağışı altında vatandaşların mahsur kaldığı alana ulaşmaya çalışırken yol tamamen kapandı. Uşak İl Özel İdaresine ait iş makineleri de yolu açmak için çalışmalara katıldı. Karda mahsur kalan 3 kişiye hummalı bir çalışma sonucunda ulaşılırken yapılan ilk sağlık muayene sonucunda vatandaşların genel durumlarının iyi olduğu tespit edildi.

        Kara saplanan araç ise iş makineleri tarafından kurtarıldı.

        (EÖ-OD)

        10.01.2018 17:30:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa