Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta 10 Ocak Gazeteciler günü kutlamaları

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat Valisi Ömer Toraman, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Tokat merkez ve ilçelerinde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile düzenlenen programda bir araya geldi.

        Almus Tufantepe Öğretmenevinde düzenlenen programında gazetecilerin gününü kutlayan Vali Toraman, gazeteciliğin zaman ve mekan mefhumu olmadan zor ve meşakkatli bir görev olduğunu söyledi.

        Basın mensuplarının vatandaşların doğru bilgilendirilmesi ve gelişmelerden haberdar olması için çok önemli bir vazife yaptığını kaydeden Vali Toraman, Tokat'ın hem yazılı hem de görsel basın bakımından gelişmiş bir vilayet olduğunu ifade ederek, basın mensuplarının günlerini kutladı.

        Basın kuruluşları adına konuşmaların yapıldığı programa Vali Yardımcısı Mehmet Sülün, Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

        (Nİ-UY-Y)

        10.01.2018 16:37:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa