Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uyuşturucu hap satıcıları yakalandı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde'nin Ulukışla İlçesi yakınlarında jardarma tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramalar sonunda extacy uyşturucu hapı ele geçirildi.

        Niğde İl Jandarma Komutanlığına bağlı Ulukışla Jandarma Komutanlığı ekipleri gelen bir ihbar üzerine Alay ve Kiledere kasabalarında uyuşturucu extacy hap sattıkları belirlenen bir otomobili durdurdular. İçerisinde M.K ve O.C. isimli kişilerin bulunduğu 51 EZ 571 plakalı araç içerisinde yapılan aramada 43 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Yapılan araştırmalar sonunda köy ve kasabalarda uyuşturucu hap pazarladıkları tespit edilen M.K ve O.C adlı kişiler hapları Adana' dan alıp merkeze bağlı köy ve kasabalarda sattıkları tespit edildi. Yakalanan iki kişi işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

        (YE-SK)

        10.01.2018 11:42:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa