Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çekmeköy Belediye Başkanlığın'dan kardeş Tuzluca Belediyesi'ne yardım eli

        (Fotoğraflı)

        Faruk Türkan

        IĞDIR (İHA) - Çekmeköy Belediye Başkanlığın'dan Kardeş Tuzluca Belediyesi'ne Yardım eli uzandı.

        Çekmeköy Belediyesi, kardeş belediyeler arası kaynaşmanın sağlanması ve kardeş belediyelerde hizmet kalitesinin artırılması amacıyla bir süredir yürüttüğü kardeş belediyelere hizmet aracı desteğine devam ediyor. Alınan meclis kararı sonrası Çekmeköy'ün kardeş belediyesi olan Tuzluca Belediyesi'ne bir adet otobüs ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarına dağıtılmak için 750 adet battaniye gönderildi.

        Çekmeköy Belediyesi daha önce de Yukarı Mahalle Hamam Sokak ve Muvassal Sokak'ta 3000 metrekare kilitli taş ve 1000 metre bordur yol yapım işini yapmış ve bir minibüs hibe etmişti. Ayrıca İlçede ihtiyaç sahibi bin aileye gıda yardımında bulunmuştu.

        Çekmeköy Belediye Başkanlığı Yetkilileri, belediyeler arası ilişkileri güçlendirmek ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla kardeş belediyelere destek olduklarını ve olacaklarını söylediler.

        Bu tür katkı yardımları dile getiren Tuzluca Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Kadıoğlu, "Kardeş belediye projesinin kağıt üzerinde değil, uygulamaya geçmesi bizleri çok mutlu etti. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'a, belediyenin tüm personeline ve Çekmeköy halkına belediyemiz ve şahsım adına teşekkür ederim" açıklamalarında bulundu.

        (FT-AT-Y)

        09.01.2018 12:34:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Iğdır İlçeleri
        Tüm Iğdır Haberleri
         Iğdır

        Iğdır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa