Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Demirel, güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Hasan Ay

        TOKAT (İHA) - Reşadiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yusuf Demirel, olağan genel kurul seçimlerinde yeniden güven tazeledi.

        Reşadiye Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı seçimi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan başkanı ve üyelerin seçiminin ardından faaliyet raporu okundu. Seçimde başkan olabilmek için iki aday kıyasıya yarıştı. 455 üyenin oy kullandığı kongrede mevcut başkan Yusuf Demirel, 282 oy alarak yeniden göreve seçildi. Diğer aday Burhan Kışlak, 172 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

        Yoğun ilginin olduğu genel kurulda başkanlığa yeniden seçilen Yusuf Demirel, rakibi Burhan Kışlak ile kucaklaşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Tebrikleri kabul eden başkan Demirel, kongreye katılan tüm esnaflara ve katılımcılara teşekkür ederek, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

        (HA-GF-Y)

        09.01.2018 10:40:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa