Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya merkezli uyuşturucu operasyonunda 10 tutuklama

        (Fotoğraflı)

        Murat Çelik

        AMASYA (İHA) - Amasya merkezli 3 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheli, mahkemede tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, Suluova Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Amasya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla Suluova, Tokat'ın Turhal ilçesi ve Tunceli Ovacık'ta gözaltına alınan 10 zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Zanlılar mahkemece 'uyuşturucu ticareti' suçlamasıyla tutuklandı.

        4 Ocak'ta düzenlenen operasyonda şüphelilerin adreslerinde bir miktar esrar, bir tüfek ve 3 kurusıkı tabanca ele geçirilmişti.

        (MÇ-SLH-ÖK-Y)

        08.01.2018 13:21:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa