Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirden öğrencilerin eğitimine destek

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Ortalama 700 bin öğrencinin bulunduğu Şanlıurfa'da eğitime ve gençlere yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 8. sınıf öğrencileri için hazırladığı konu anlatımlı soru bankası kitaplarını dağıtıyor.

        Türkiye'nin en genç yaş ortalamasına sahip olan Şanlıurfa'da sürdürülen yenilikçi projelere her gün yeni bir yaklaşım katan Büyükşehir Belediyesi, projelerinde gençlere ve eğitime verdiği önem gün geçtikçe artıyor. Bu kapsamda gençlere ve öğrencilere aidiyet duygusu oluşturarak kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için kişisel gelişim kitapları dağıtan Büyükşehir Belediyesi, ilkokuldan liseye geçecek öğrenciler için 5 bin adet soru bankası kitabı dağıtarak öğrencilerin gelişimine destek vermeye devam ediyor. Bozova ilçesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonunda düzenlenen törene katılarak öğrencilere spor malzemeleri ve kitap dağıtan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter dımcısı Mehmet Emin Özçınar, "Amacımız öğrencilerimizin eğitimlerine yardımcı olmaktır. Ders çalışırken, sınavlara hazırlanırken, test çözerken, eğitimlerini tamamlarken öğrencilere yardımcı oluyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte tespit ettik" dedi.

        Bozova kaymakamı Zekeriya Göker ise, " Öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Onların desteklenmesi için elimizden gelen bütün özveriyi sergiliyoruz. Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan bu uygulamadan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

        (BB-sd-y)

        05.01.2018 17:34:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa