Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun:

        - "Gençleri geleceğe hazırlıyoruz"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Altınova Anadolu Lisesi ve Tersane Girişimcileri A. Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

        Ziyaretlerde okul yöneticilerinden bilgi alan İl Müdürü Ali Tosun, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Fırsat buldukça okulları ziyaret etmeye çalıştığını belirten Ali Tosun, "Toplumun manevi mimarı olan öğretmenler çok değerlidir. Topluma sevgi ve değerleri öğreten siz öğretmenler, geleceğin nesillerini yetiştirerek, bir anlamda geleceği inşa ediyorsunuz. Bu açıdan bize emanet edilen sevgili çocuklara nitelikli bir eğitim verirken, onlara sevgiyi ve değerlerimizi de öğreteceğiz, geleceğe hazırlayacağız" diye konuştu.

        Öğretmenliğin atanarak değil, adanarak yapılacak bir meslek olduğunu vurgulayan Tosun, "Adanmışlık ölçüsünde çalıştığımızda, ülkemizin ekonomisi, eğitimi, refahı gelişerek daha üst seviyelere ulaşacaktır" dedi.

        (MM-MŞ)

        04.01.2018 14:38:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa