Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma hırsızları çaldıkları kablolar ile yakaladı

        (Fotoğraflı)

        Gökten Ceylan

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'da jandarma tarafından yapılan 2 farklı operasyonda toplamda 280 metre çalıntı kablo yakalanırken, olaylarla ilgili 4 kişide tutuklandı.

        Edinilen bilgilere göre, Emirdağ ilçesine bağlı Davulga Beldesi'nde kablo hırsızlığı bilgisine alan ekipler harekete geçerek operasyon yaptılar. Operasyonda kablo çaldığı tespit edilen 2 şüpheli şahıs kullandıkları araç, muhtelif malzeme ve 30 metre kablo ile birlikte yakalandı. Olayın ardından işlemlerinin tamamlanması ile adliyeye sevk edilen 2 şahıstan 1'i tutuklanırken diğeri ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

        Jandarma tarafından Sultandağı ilçesine bağlı Yakasenek Köyü'nde yılbaşı akşamı yapılan operasyonda kablo çaldığı belirlenen 3 şahsı takibe alan ekipler ardından operasyon yaptı. Operasyonda şahıslar muhtelif malzemeler ile birlikte çalıntı olduğu belirlenen 250 metre uzunluğunda haberleşme kablosu yakaladı. İşlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen gözaltındaki 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        (GC-

        04.01.2018 12:23:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa