Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2017 yılında Kırşehir'in 4 ilçesinde 209 kişi evlendi

        - Nüfus Müdürlüğü: "Kırşehir'de 2017 yılında 945 kişi hayatını kaybetti"

        (Fotoğraflı)

        Enderhan Öz

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2017 yılı istatistiklerine göre, Kırşehir'in Akçakent, Akpınar, Boztepe, Çiçekdağı ilçelerinde 209 kişi evlenirken, boşanan olmadı.

        Ayrıca, istatistiklere göre Kırşehir'de 2017 yılında il merkezinde 945 kişi hayatını kaybetti. Bin 155 kişi Kırşehir il merkezinde evlenmek için müracaatta bulunurken 296 kişi ise boşanma talebi için mahkemelere müracaat etti. Evlenme ve boşanma işlemlerinin Kırşehir'de dağılımı ise verilen istatistiğe göre şöyle:

        Merkezde evlenme talebinde olan kişi sayısı bin 155, boşanma talebi ise 296; Akçakent ilçesinde evlenen kişi sayısı 33 boşanma müracaatı yok; Akpınar ilçesinde evlenme talebi 33, boşanma müracaatı yok; Boztepe ilçesinde evlenme talebi 17, boşanma yok; Çiçekdağı ilçesinde evlenme talebi 126, boşanma yok; Kaman ilçesi evlenme 255, boşanma 61; Mucur ilçesinde evlenme sayısı 124, boşanma 21.

        (EÖ-SK)

        04.01.2018 12:20:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa