Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Çiçekdağı ve Köseli Belediyesine hibe kepçe

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kırşehir'in Çiçekdağı ve Köseli Belediyesine kepçe hibe edildi.

        Yapılan girişimler sonucu hibe kepçe ve iş makinası aldıklarını ifade eden Çiçekdağı İlçe Belediye Başkanı İsmail Deniz, "Yaptığımız yoğun çalışmalar sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Çiçekdağı ve Köseli Belediyemize hibe olarak kepçe verildi. Kazıcı-yükleyici iş makinemiz, ilçemize getirilerek hizmete aldık"dedi.

        Göreve geldikleri günden itibaren araç filolarını önemli ölçüde geliştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Deniz, "Her fırsatta araç filomuzda bulunan kazıcı-yükleyicinin ekonomik ömrünü doldurmak üzere olduğunu ve bunun yerine yeni bir kazıcı-yükleyici iş makinesine ihtiyacımızın bulunduğunu belirttik. Bu ihtiyacımızı cebimizden tek kuruş kasamızdan çıkmadan gidermiş olduk.

        İnşallah bu araç hem kar mücadelesinde hem de belediyenin diğer hizmetlerinde işimizi büyük ölçüde kolaylaştıracak. Daha etkin ve verimli bir şekilde Çiçekdağı ve Köseli halkına hizmet sunmamıza vesile olacaktır. Belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun"diye konuştu.

        (EÖ-AÖ-Y)

        04.01.2018 11:43:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa