Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova'da faciaya ramak kaldı

        - Heyelan basketbol sahasını ortadan böldü, tribünleri akordeona çevirdi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Saim Çotuk

        YALOVA (İHA) - Yalova'nın Çiftlikköy İlçesinde bulunan Diriliş İmam Hatip Anadolu Lisesi'nin arka bahçesinde meydana gelen heyelanda çocukların oynaması için yapılan basketbol sahası ortadan ikiye bölündü. Heyelanın meydana geldiği saatte okulda öğrenci bulunmaması ise muhtemel bir faciayı engelledi.

        Yalova'nın Çiftlikköy İlçesinde eğitim ve öğretim veren Diriliş İmam Hatip Anadolu Lisesi'nin arka bahçesinde yağışın etkisi ile heyelan yaşandı. Tonlarca toprak istinat duvarını çatlattı. Temelle birlikte kayan toprak bahçede bulunan basketbol sahasını ise adeta ortadan ikiye katladı. Çocukların yapılan maçları izlemesi için yapılan tribün ise saha ile istinat duvarı arasında sıkıştı. Olayın yaşandığı anda okulda öğrenci bulunmaması ise muhtemel bir facianın önüne geçti. Heyelanın öğrenilmesi sonrasında Çiftlikköy Kaymakamlığı ve Çiftlikköy Belediyesi ekipleri olay yerine gelerek çalışma başlattı. Okul yönetimi tehlikenin ortadan kaldırılmasına kadar arka bahçeye öğrenci geçişini yasakladı.

        (SÇ-İHS

        04.01.2018 09:24:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa