Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şiran Emniyet binası için arsa tahsisi gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        Recep Ergin

        GÜMÜŞHANE (İHA) - Gümüşhane İl Genel Meclisi, Şiran ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni hizmet binası yapımı için arsa tahsisini gerçekleştirdi.

        Geçtiğimiz ay meclis gündemine gelen ve İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen konu İl Genel Meclisi'nin ocak ayı toplantılarının ikinci gününde ele alındı.

        İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'ın da katıldığı toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu başkanı Hüseyin Güvendi, yaptıkları çalışma sonucunda hazırladıkları raporu meclis üyelerinin bilgisine sundu.

        Şiran ilçesi Karaca Mahallesinde bulunan ve mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 15 Temmuz Şehitler Yatılı Bölge Ortaokuluna ait atıl durumdaki lojmanlarının bulunduğu alanın İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yapılması için Şiran İlçe Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilmesiyle ilgili gerekli incelemeleri yaptıklarını kaydeden Güvendi, tahsis konusundaki talebin 3 bin 500 metrekare olduğunu fakat İl Milli Eğitim Müdürlüğü maarif müfettişlerinin inceleme raporu doğrultusunda ilerleyen yıllarda söz konusu alana ihtiyaç olabileceğini belirttiklerini, bu nedenle de 2 bin 500 metrekarelik alana uygun görüş verildiğini hatırlattı.

        Yerinde yaptıkları incelemede 15 Temmuz Şehitler Yatılı Bölge Ortaokulunun faaliyette olduğunu tespit ettiklerini dile getiren Güvendi, bu nedenle de maarif müfettişlerinin verdiği rapor doğrultusunda bahse konu 6 bin 956 metrekarelik arsalardan 2 bin 500 metrekarelik kısmının tahsisini uygun gördüklerini söyledi.

        Yapılan oylama sonucunda komisyon raporu oy birliğiyle kabul edilerek bahse konu arsa üzerindeki 2 bin 500 metrekarelik alan İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni hizmet binası yapılmak üzere tahsis edildi.

        (RE-ÖS-Y)

        03.01.2018 15:29:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gümüşhane İlçeleri
        Tüm Gümüşhane Haberleri
         Gümüşhane

        Gümüşhane

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa