Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnsan Hakları İlçe Kurulu üyelerinin seçimi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik İl Genel Meclisi 2018 yılı Ocak ayı ikinci birleşiminde, bu yıl İnsan Hakları İlçe Kurulunda görev alacak olan üyeler yapılan oylamayla belirlendi.

        Bilecik İl Genel Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen Ocak ayı ikinci birleşiminde tek gündem maddesi görüşülürken, bu gündem maddesinde Bilecik İl Genel Meclisi İnsan Hakları Kurulunda görev yapacak olan İl Genel Meclisi üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

        İnsan Hakları İlçe Kuruluna Merkez İlçe Kuruluna CHP'den Hikmet Turhan, Bozüyük İlçe Kuruluna MHP'den Ahmet Eren, Pazaryeri İlçe Kuruluna Haluk Filizli, İnhisar İlçe Kuruluna AK Parti2Den Nihal Arslan, Yenipazar İlçe Kuruluna MHP'den Osman Varolu, Gölpazarı İlçe Kuruluna CHP'den Turgay Yılmaz, Söğüt ilçe Kuruluna MHP'den Tevfik Özütürk, Osmaneli İlçe Kuruluna MHP'den Orhan Uğur'un görev alması 19 oy çokluğu, 1 çekimser oy ile kabul edildi.

        Yapılan seçimlerin ardından Meclis Başkanı Oğuz Sertler toplantıyı kapatarak, bir sonraki birleşimin yarın saat 11.00'de olacağını belirtti.

        (DA-Y)

        03.01.2018 13:25:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa