Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SATSO Türk müziği topluluğu'ndan 100. yıla yakışır muhteşem konser

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde 10 yılı aşkın süredir etkinlikler düzenleyen SATSO Türk Müziği Topluluğu, 100. Yıl konserinde sanatseverlere eşsiz bir gece yaşattı.

        Amatör bir ruhla 10 yıl önce çalışmalarına başlayan ve SATSO çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Türk Müziği Topluluğu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın kuruluşunun 100. yılını, geçmişine yakışır bir konserle taçlandırdılar. Türk Müziğinin seçkin eserlerinden oluşan bir repertuarla izleyicilerin karşısına çıkan SATSO Korosu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 100. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında şarkılar eşliğinde ege yöresi halk oyunları ve tango gösterisiyle de sanatseverleri mest etti.

        Konsere Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sertaç Kesler, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Onur Kansu, Meclis Üyeleri, SATSO Genel Sekreteri Yiğit Ateş ve çok sayıda davetli iştirak etti. İki bölümden oluşan SATSO 100. yıl Konseri'nde solo ve koro olmak üzere birbirinden güzel 18 parça seslendirildi. Konser'in ardından bir konuşma yapan SATSO Türk Müziği Topluluğu Şefi SAÜ Öğr. Gör. Hamdi İtil, 10 yılı aşkın süredir bünyesinde çalışmalarını sürdürdükleri SATSO Yönetimine şükranlarını sunarak maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti. İtil konuşmasında, SATSO çatısı altında faaliyet göstermekten onur duyduklarını ve bu kuruma ait bir topluluk olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

        Hamdi İtil Koro adına SASTO Yönetim Kurulu Onur Kansu'ya şükranlarını sunmak üzere 100. yıla ithafen plaket takdim etti. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Onur Kansu ve SATSO Genel Sekreteri Yiğit Ateş de çiçek takdim etti.

        (RŞ-OA-Y)

        02.01.2018 17:17:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa