Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde'de Sosyal Yardımlaşma Mütevelli heyeti seçimleri yapıldı

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Niğde İl Genel Meclisinin 2018 Yılı Ocak Ayı Olağan Toplantısı birinci birleşimi yoklama ve açılış ile başladı.

        Geçen birleşime ait tutanak özetinin okunup onaylanmasının ardından 19 üyenin katılımıyla Niğde İl Özel İdaresinin 2017 yılı gelir-giderleri ile hesap ve işlemlerini denetlemek üzere denetim komisyonuna üye seçimi yapıldı. Gizli oy ile yapılan seçimde 4 AK Parti 1 MHP üyesi seçildi.

        Bor İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde 2018 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere hayırsever vatandaşlardan Nurettin Akpolat ve Şenol Ahmet Yüceer oy birliğiyle seçildi.

        Çamardı İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde 2018 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere hayırsever vatandaşlardan Tekin Okçu, Hasan Aygün ve Amir Peşin oy birliğiyle seçildi.

        Çiftlik İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde 2018 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere hayırsever vatandaşlardan Ülfet Çavdar ve Mustafa Dinçsoy oy birliğiyle seçildi.

        Ulukışla İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde 2018 yılı faaliyet döneminde görev yapmak üzere hayırsever vatandaşlardan Şahin Tulgar ve Göksel Akçam oy birliğiyle seçildi.

        (YE-AÖ-Y)

        02.01.2018 12:56:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa