Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli'de CHP'li gençler çocukları sevindirdi

        (Fotoğraflı)

        Ali Soydemir

        AYDIN (İHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Gençlik Kolları, yeni yıl öncesi kentin en işlek yerlerinden biri olan Uzun Çarşı'da 'Atamızın İzinde Geleceğimiz Çocuklar' etkinliği düzenleyerek çocukları sevindirdi.

        Nazilli Merkez Uzun Çarşı'da gerçekleştirilen etkinlik kapsamında çocukların yüzlerine sevdikleri figürler çizilirken, kırmızı beyaz balonlar ve Mustafa Kemal Atatürk'ün eseri Nutuk kitabı hediye edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Kuyucak eski Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu katıldı.

        Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Örgütü'nün çeşitli etkinlikler düzenleyerek vatandaşlarla her zaman bir arada olacağını söyleyen başkan Ali Deveci, "İlçe yöneticilerimizle birlikte, gençlik kollarımızın düzenlemiş olduğu bu anlamlı etkinliği ziyaret ettik. Burada çocukların mutluluğuna ve vatandaşların etkinlikten dolayı son derece memnun olduğuna şahit olduk. Ben öncelikle gençlik kolları başkanımıza ve yönetiminde olan tüm arkadaşlarıma bu etkinliği düzenlediklerinden dolayı tebrik ediyorum. Çünkü Nazilli'nin böyle bir etkinliğe ihtiyacı vardı. Bu etkinliğin Nazillimizde ses getireceğine inanıyorum. Bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecektir. Herkesin yeni yılını kutluyorum ve mutlu yıllar diliyorum" dedi.

        Etkinliğin ardından açıklamada bulunan CHP Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Onat Erdağ, "Öncelikle yeni yıla girerken çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi bizim için çok önemliydi. Çocukların yüzlerinin hep güleceğine inanıyoruz. Bizler şimdiden bir temel oluşturmak istedik. Herkese mutlu yıllar diliyorum. Burada bugün 2 bin adet Nutuk kitabı ve binlerce balon dağıttık. Yüzlerce çocuğun yüzünü çeşitli renklerle boyadık. Çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İnşallah yeni yetişen nesil Atatürk'ün izinden giden bir nesil olacaktır" dedi.

        (AS-MB-Y)

        01.01.2018 13:49:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa