Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gümüşhane protokolü yeni yıla böyle girdi

        (Fotoğraflı)

        Recep Ergin

        GÜMÜŞHANE (İHA) - Gümüşhane Valisi Okay Memiş, beraberinde Belediye Başkanı Ercan Çimen'le birlikte yeni yılın ilk dakikalarında 24 saat esasıyla görev yapan hizmet birimlerini ziyaret ederek çalışanların yeni yılını kutladı.

        Vali Memiş, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan'la birlikte ilk olarak Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan polis uygulama noktasını ziyaret etti.

        "Vatandaşlarımıza son derece nezaketli, incitmeden, kırmadan davranın"

        Burada nöbet tutan polis memurlarıyla görüşerek yeni yıllarını kutlayan Vali Memiş, polislerden önce kendi güvenliklerini temin etmelerini istedi. Bu noktada görev yapanların şehrin doğu güzergahındaki ilk noktada görev aldıklarını kaydeden Vali Memiş, "Vatandaşlarımıza son derece nezaketli, incitmeden, kırmadan, ne kadar yorgun olursanız olun, ne kadar moraliniz bozuk olursa olsun vatandaşa hitabetiniz çok önemli. Benim Vali olarak davranışımdan daha önemli olan sizin davranışınız. Vatandaşların hafızasında sizin davranışlarınız devletin davranışı olarak hafızasında ölene kadar kalıyor. Buna lütfen dikkat edin" dedi.

        "Türkiye'nin asayiş olayları açısından en güvenli ili olmamız sizlerin ve vatandaşlarımızın sayesinde"

        Gümüşhane'nin Türkiye'nin asayiş olayları açısından en güvenli kenti olduğunu ifade eden Vali Memiş, "Bu sizlerin özverili çalışmaları sayesinde. Polisimiz, jandarmamız ve vatanına, milletine, devletine, kanunlara, anayasaya bağlı Gümüşhaneli hemşehrilerimiz sayesinde" diye konuştu.

        Uygulama noktasının ardından 112 Acil Servis Merkezi ve İtfaiye çalışanlarını ziyaret eden Vali Memiş ve beraberindeki heyet daha sonra İl Jandarma Komutanlığına geçti.

        "TSK'nın hiçbir biriminde Jandarma kadar vatandaşımızla birebir iletişimde olan çok yoktur"

        Askeri garnizonda vatani hizmetlerini yapan er ve erbaşlarla bir araya gelen Vali Memiş, "Sizler askerlik vazifenizi yerine getirirken böyle bir ulvi görevi hayatınızın geçici bir bölümünde yapacak olmanızı şans olarak değerlendiriyorum. TSK'nın hiçbir biriminde Jandarma kadar vatandaşımızla birebir iletişimde olan çok yoktur" dedi.

        Jandarma'da da polis uygulama noktasında olduğu gibi vatandaşlara iyi muamele konusunu vurgulayan Vali Memiş, "Sizler sayesinde Gümüşhane asayiş olayları açısından en güvenli illerinden birisi" ifadelerini kullandı.

        Vali Memiş'ten asker ailelerine telefon sürprizi

        Ziyareti sırasında Kahramanmaraşlı Jandarma Er İbrahim Katkaya'nın annesiyle, Konyalı Mehmet Kılıç'ın babasıyla ve Bursalı Hasan Kaya'nın babasıyla telefonla görüşen Vali Memiş, yeni yıllarını kutladıktan sonra askerleri aileleriyle telefonla görüştürerek yeni yıllarını kutlamalarını sağladı.

        Askerlerin anne ve babalarıyla telefon görüşmesi sırasında önce kendisini tanıtan Vali Memiş, telefonda asker ailelerine çocuklarının kilo aldığını ve devletin çok iyi baktığını vurguladı.

        Jandarma ziyaretinin ardından kent merkezinde esnaf ziyareti de yapan Vali Memiş Köprübaşı Polis Merkezi amirliğini ziyaret etti. Daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi Acil Servisinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Vali Memiş, Elmalı Caddesindeki polis uygulama noktasında görev yapan memurları ziyaret etti.

        Buradan polis telsizi aracılığıyla kent merkezinde görev yapan tüm Emniyet güçlerine seslenen Vali Memiş, teşkilat mensuplarının yeni yılını kutladı, şehitler için Allah'tan rahmet diledi.

        Vali Memiş ve beraberindeki heyet polis uygulama noktasındaki dev Gümüşhane yazısı altında hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra programlarını sonlandırdı.

        (RE-ÖS-Y)

        01.01.2018 01:16:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gümüşhane İlçeleri
        Tüm Gümüşhane Haberleri
         Gümüşhane

        Gümüşhane

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa