Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Ardahan İl Başkanlığı 6. kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - AK Parti Ardahan İl Başkanlığı 6. Olağan İl Kongresi sonrası ilk İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

        AK Parti Ardahan İl başkanı Yunus Baydar önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya, İl Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Taviddin Çoşkun, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu tam kadro olarak katıldı.

        Toplantıda konuşan Başkan Yunus Baydar, göreve gelen yeni yönetime başarılar diledi. Konuşmasında il ve ilçe kongreleri sürecinin partilerine yakışır biçimde birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiğini belirten Baydar kongreler sonucunda oluşan kadroların, partilerini 2019 Cumhurbaşkanlığı, Milletvekilliği ve yerel seçimlere taşıyacağını vurguladı.

        Baydar konuşmasına şöyle devam etti; "Kongrelerimizin ardından bizim için çok önemli bir sürece daha giriyoruz. 2019 Seçimleri'ne az bir zaman kaldı. Kollarımızı sıvayıp, seçim çalışmalarımızı hızlandıracağız. Yeni ve Büyük Türkiye Hayalimizin kapısını aralayacak olan yeni sistemimizi oluşturabilmek için bu seçimlerden başarı ile ayrılmak zorundayız. Halkımıza verdiğimiz bu sözü tutabilmemiz için çok çalışmak zorundayız" dedi.

        (ARV-AT-Y)

        31.12.2017 10:01:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa