Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirin yol hamlesi devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Aydın'da 1.5 yılda 1600 kilometre yol yapma hedefi doğrultusunda çalışan Büyükşehir ekipleri Aydın'ın dört bir tarafında yol yapmaya devam ediyor.

        Vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi ve yapılan planlamalar sonucunda Eylül ayında başlanan çalışmalarla birçok mahalle yolu yenilenerek mahallelere yeni yollar yapıldı. Yeni yılla birlikte de çalışmaların aralıksız devam edeceği kaydedildi.

        Yapılan planlamaya göre ileriki günlerde Germencik ilçesinde Bozköy, Çamköy, Dampınar, Habipler yolları; Koçarlı ilçesinde Güdüşlü, Kızılkaya, Esentepe, Çallı yolları, Söke ilçesinde Bağarası, Aslanyaylası, Bayırdamı, Sofular, Demirçay, Çavdar, Bozdoğan'da ise Altıntaş, Orta Altıntaş, Aşağı Altıntaş yolları yapılacak. Karacasu ilçesinde Dikmen Mahallesi'nin yolu, Kuyucak ilçesinde Yamalak-Bucak yolu, Köşk ilçesinde Başçayır yolu, Koçarlı ilçesinde de Çulhalar-Mersinbelen yolu da ilk aşamada yapılacak yollar arasında yer alıyor.

        "Yolu olmayan mahalle kalmayacak"

        Kısa sürede bitirilip vatandaşların kullanımına açılacak yollarla ilgili konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Vatandaşlarımızdan ve Muhtarlar Toplantısı'nda muhtarlarımızdan gelen talepleri değerlendirdik, planlamalarımızı yaptık. Bu planlamaya göre önümüzdeki 1.5 yılda yol ekiplerimiz Aydın'ın dört bir tarafında 1600 kilometre daha yol yapacak. Yolu olmayan mahalle, bozuk yol bırakmayacağız" diye konuştu.

        (OD)

        30.12.2017 13:04:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa