Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turan'dan yeni yıl mesajı

        (Fotoğraflı)

        ÇANAKKALE (İHA) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

        AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan mesajında, "Geride bıraktığımız 2017 yılında Çanakkale'miz için önemli adımlar atıldı. Her bir ilçemize modern sağlık kurumları, eğitim kurumları, köylerimizin yolları başta olmak üzere 1915 Çanakkale Köprüsü, Ezine Gıda OSB, '2018 Troia Yılı' gibi yatırımların adımları atıldı. Şehrimiz artık yatırımların adresi konumunda. 2018 yılı boyuncada yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Çanakkale'miz artık gelişşen ve büyüyen şahirler arasında yer almaktadır. 2018 Troia Yılı'nı verimli bir şekilde geçirmek dileğiyle yeni yılın şehrimiz için hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

        (MY)

        30.12.2017 11:34:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa