Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarmadan kaçak içki, silah ve tarihi eser operasyonu

        (Fotoğraflı)

        Faruk Çidem

        BOLU (İHA) - Bolu'da jandarma ekiplerinin il merkezinde ve ilçelerde yaptığı operasyonlarda çok sayıda ruhsatsız silah, tüfek, kaçak içki ve tarihi eser ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre, Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kent merkezi, Dörtdivan ve Gerede ilçelerinde geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi.

        Eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda, Dörtdivan Doğancılar Köyü'nde 3 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 3 adet şarjör ile 2 adet ruhsatsız tek kırma av tüfeği ve 8 litre bandrolsüz votka ele geçirildi.

        Bolu Merkez ve Gerede ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonda ise, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 11 adet 20 mm fişek, 1 adet 7,65 mm tabanca şarjörü, 1 adet 12 mm çapında ruhsatsız pompalı av tüfeği, 8 adet metal dedektör, 2 adet tarihi eser niteliği taşıyan bakır tas, 1 adet tarihi eser niteliği taşıyan bronz tas ve 1 adet sikke ele geçirildi.

        Bolu merkezi ile Dörtdivan ve Gerede ilçelerinde yapılan operasyonlarda 6 kişi gözöaltına alındı.

        Otomobilde 59 şişe kaçak içki bulundu

        Bolu'nun Yeniçağa ilçesi Çingençeşmesi mevkiinde jandarma ekiplerinin yaptıkları yol kontrolü sırasında durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, sahte bandrollü oldukları anlaşılan çeşitli markalarda 45 litre viski, 9 litre votka ve 5 litre rakı olmak üzere toplam 59 litre alkollü içki ele geçirildi.

        Otomobilde bulunan 2 kişi gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldı.

        (FC-ÖK-Y)

        29.12.2017 12:50:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa