Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yanılmaz,akademisyenlerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Kamil Can Kılıç

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kadın akademisyenlerle bir araya geldi.

        Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından her ay tematik olarak organize edilen 'Kadın Buluşmaları' programı kapsamında Fırat Üniversitesi'nde görev yapan akademisyen ve idari personeller ile buluştu.

        Her ay bir araya geldiklerini belirten Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin, amaçlarının Elazığ'da yaşayan ve farklı alanlarda görev yapan bütün kadınlara dayanışma ve işbirliği içerisinde çalışabilmenin kapılarını aralamak olduğunu söyledi.

        Kadınlar arasındaki dayanışma ve birlikteliğin artırılmasına yönelik öğrencilerine sık sık Kent Konseyleri ile alakalı çalışma konuları belirlediğini dile getiren Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yeliz Polat ise, ülkede kadın akademisyen sayısının daha çok artması gerektiğini ifade etti.

        Göreve geldikleri günden itibaren bayan ve çocuklara yönelik birçok çalışmaya imza attıklarını vurgulayan Başkan Yanılmaz, "Kadına ve çocuğa hitap etmeyen hiçbir çalışma gerçek anlamda başarı sağlamaz. Kent Konseyi Kadın Meclisimiz kurulduğu günden bugüne çok önemli çalışmalar yapıyor. Yaptığımız bütün çalışmaların özetinde ve özünde insanlar var. Çünkü insana dokunmayan, mutlu kılmayan ve insanın yaşamını kolaylaştırmayan hiçbir çalışma önemli değildir. Kadınlar hayatımızın en önemli evresindedir. Bizi yönlendiren, bizle ilgili her türlü zorluğa göğüs geren kişiler olarak yol göstericilerimizdir. Bu açıdan kadın meclisimizi çok önemsiyorum" diye konuştu.

        Program, Faslı Bahar Türk Müziği Korosu tarafından verilen konser ve müzik dinletileriyle sona erdi.

        Kültür Park Mamürat-ül Aziz Salonu'nda gerçekleşen programa, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Eşi Nebahat Yanılmaz, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Kent Konseyi Başkanı Murat Ergen, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin, Fırat Üniversitesi'nde görevli bayan akademisyenler ile çok sayıda idari personel katıldı.

        (CK-HİV-Y)

        28.12.2017 17:13:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa