Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni Tokat Hava Limanı projesinde ihale tarihi açıklandı

        - AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat:

        - "Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır"

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, Yeni Hava Limanın projesi ihalesinin 10 Ocak 2018 tarihinde yapılacağını ifade ederek, "Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır" dedi.

        Parti binasında basın açıklaması yapan AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, ilçe kongrelerinin ardından 14 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yapılacak olan il kongresiyle ilgili bilgi verdi. AK Parti Tokat İl Başkanı olarak 3 yıldır görevine devam ettiğini hatırlatan Başkan Polat,"İl Başkanı olarak şahsım ve tüm değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla teşkilat kuralları, teşkilat ahlakı ve haklı öz güvenimizle iyi gün zor gün ayırımı yapmaksızın tüm teşkilatımızı kucaklayarak, Ak kadrolara ve demokrasi ilkelerine yakışan biçimde bugünlere geldik. Bu minvalde 14 Ocak 2018 Pazar günü aynı uyumla kongremizi gerçekleştirecek, dün olduğu gibi yarın da, millete hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Kongremizin hazırlıklarına yaklaşık 1 ay önceden start vermiştik. Şimdi ise heyecanımıza büyük bir coşku ve mutluluk eşlik ediyor. Daha önceden sizlerle paylaştığımız üzere, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 6. Olağan Kongremize teşrif edecekler. Teşkilatımız ve Tokat halkımız kendilerini en güzel biçimde ağırlamak için şimdiden gün saymakta" dedi.

        Yeni Tokat Havalimanı'nda ihale süreci

        Yeni Tokat Havalimanı'nın yapım sürecine dair gelişmeleri basın mensupları ile paylaşan Başkan Polat,"Yeni havalimanı projesi ile ilgili ÇED Olumlu Raporu 18 Aralık 2017 tarihinde verilmişti. Rapora herhangi bir itiraz olmadığı için ihale süreci başlatıldı. Belli istekliler arasında ihale usulüyle gerçekleştirilecek olan ihalenin tarihi 10 Ocak 2018 saat: 11:00 olarak ilan edildi. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. İhale konusu ise PAT Sahaları Yapım İşi olup uçak pisti, apron alanı ve taksi yolları ile yakın çevresinin yapımını içermektedir. Geçen hafta Ankara'da katıldığımız 120. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Sayın Başbakan'ımıza yeni havalimanı süreci için teşekkür ettik. Aynı zamanda mevcut havalimanına tekrar seferlerin başlatılması için bizzat ricada bulunduk. Milletvekillerimiz konuyu takip edecekler" diye konuştu.

        (Nİ-UY-Y)

        28.12.2017 15:14:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa