Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler köy çocuklarını sevindirdi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri evlerinde yaptıkları ve kendi imkanlarıyla getirdikleri yiyecek ve içeceklerle açtıkları kermeste, satış yaparak topladıkları parayla kardeş okul olan Yıldızeli ilçesine bağlı Yakacık Çavuşlu köyündeki öğrencilere atkı, bere ve eldiven gibi hediyeler aldılar.

        Ziyarette öğrenci, öğretmenlerin yanı sıra Anadolu Lisesi Müdürü Ferhat Doğan ve CÜ Vakfı Genel Koordinatörü Mehmet Sakar'da yardım ziyaretinde bulundular. CÜ Vakfı Genel Koordinatörü Mehmet Sakar, soğuk kış günlerinde, köy okullarında okuyan kardeşlerinin kısıtlı imkanlarla nasıl okula gidip geldiklerini, okuyabilmek için ne tür sıkıntılara katlandıklarını da ileride üniversite sınavına girerek, hayatın neresinde duracaklarına karar verip ve daha fazla mücadele edebilmek adına, CÜ Vakfı Okulları Anadolu Lisesi öğrencilerin ziyarette bulunduğunu belirterek bu kısıtlı imkanlarla verdikleri mücadeleden, ilham alarak, rahat içerisinde yaşadıkları için, geleceklerini umursamamazlık yapmak yerine, garanti altına almak adına çabalarında daha fazla bir katkı olacaklarına inandıklarını söyledi.

        Ziyarette, sınıflar gezilerek öğrenciler birbirleriyle, tanışarak sohbet ettiler ve ardından okulun spor salonunda CÜ Vakfı okulları Anadolu Lisesi öğrencileri kardeşlerine hediyelerini takdim etti.

        (UY-Y)

        27.12.2017 17:49:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa