Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gümrükçüoğlu AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı ile buluştu

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar ilçe teşkilatı yönetim kurulu toplantısına katılarak teşkilat mensupları ile istişarelerde bulundu.

        Ortahisar ilçe kongresinin ardından, yönetim kurulu toplantısına katılarak İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Gümrükçüoğlu, "Başta Sayın Temel Altunbaş başkanımız olmak üzere her biriniz hem bilgisi, hem tecrübesi, hem de hizmet isteği, şevki ve azmindesiniz" dedi.

        2019 yılında yapılacak yerel ve genel seçimlere değinen Gümrükçüoğlu, AK Parti'nin Türkiye'nin ayağındaki prangaları kaldırdığını söyledi. Gençlerin geçmişten haberdar olmadığını kaydeden Gümrükçüoğlu, "Ulaşılmadık bir tek kişi bırakmayarak AK Parti'nin bu ülkede neleri değiştirdiğini anlatacağız" diye konuştu.

        Başkan Gümrükçüoğlu değerlendirmelerinde özetle şunları kaydetti:

        "Biz 2014'ten beri Trabzon'un mahalle yollarına 300 milyon TL para harcadık. İş bitmez, ihtiyaç bitmez. Trabzon'da mahalle yolları konusunda çıtayı çok yükselttik. İş yaptıkça talep artışı yaşıyoruz. Benim babam, amcalarım sökme kazması ile Yomra'nın Mesona'sına araba yolu açmıştı. AK Parti'den önce köy yollarını asfalt yapmak hayal bile değildi. Şimdi her gün 3 mahallemizde asfaltlama yapıyoruz. Nereden nereye gelindiğini halkımıza anlatacağız. 20 yıl önce doğan AK Parti'nin bu ülkede neleri değiştirdiğini bilmiyor."

        (BK-ÖS-Y)

        27.12.2017 17:12:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa