Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Çocuk bakım elemanı yetiştirme" kursu yılsonu sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve Zonguldak İş-Kur Müdürlüğü ile iş birliğinde açılan 'Çocuk bakım elemanı yetiştirme' kursu yılsonu sergisi açıldı.

        Kilimli Halk Eğitim Merkezi ve Zonguldak İş- Kur Müdürlüğü ile iş birliğinde açılan çocuk bakım elemanı yetiştirme kursu yılsonu sergisi yapıldı. Çocukların yapabileceği karton eva elişi kâğıdından süsler, kartlar ve eğitici kitapların sergilendiği sergiye Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, Zonguldak İş-Kur İl Müdürü Gönül Demirsu, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Halk Eğitim Müdürü Kenan Bayrak, AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, Kurs eğitmeni Reva Aydın, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

        Katılımın yoğun olduğu serginin açılışını Kilimli Kaymakamı Hakan Özarslan, İş- Kur il Müdürü Gönül Demirsu ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman yaptı. Açılışın ardından davetliler el emeği eserleri inceledi.

        İş- Kur il Müdürlüğü bu kursa gelenlere günlük ücret öderken, kurs yaklaşık 7 buçuk ay sürüyor. Kurs sonunda kursiyerler aldıkları sertifikalar ile çocuk bakıcılığı ve okul öncesi sınıf ablası olarak iş bulma imkânı yakalıyor.

        (VK-İÇ)

        27.12.2017 12:01:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa