Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayyum ile hizmet devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Selami Deniz

        SİİRT (İHA) - Siirt'in Pervari ilçesi beğendik Belde Belediyesine kayyum atanan Kaymakam Hakan Şeker'in talimatıyla Merkez Camisi'ne ısıtma istemi kurdu.

        Kaymakam Şeker, Beldede yaşayan vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi amacıyla belde sakinlerine hizmet ulaştırma gayretinde olduklarını söyledi. Beldede bulunan üç caminin daha önce tadilat ve onarımdan geçirilerek, belde sakinlerinin hizmetine sunduklarını belirten Şeker, cami imamı ve vatandaşların talepleri doğrultusunda Beğendik Merkez Camisi'ne 300 metre karelik alana yerden ısıtmalı sistem kurulduğunu ve vatandaşların hizmetine sunulduğunu ifade etti.

        Belediye olarak her zaman halkın hizmetinde olduklarını kaydeden Şeker, belde de sosyal belediyeciliği hayata geçirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

        (SD-MP-Y)

        26.12.2017 11:18:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa