Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Benim gazim kahramandır" programı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit ilçesinde E-Twinning Projesi kapsamında "Benim Gazim Kahramandır" program sunumu gerçekleştirildi.

        Saniye-Hüseyin Balyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Okul Müdürü Yücel Mercan'ın konuşmasıyla devam etti. Mercan "E-Twinning Projesi kapsamında yürüttüğümüz Benim Gazim Kahramandır konulu projenin hedef kitlesi öğrencilerden oluşan gençleri ile gaziler arasında köprü kurmayı hedefleyen bir sosyal sorumluluk projesi. Öğrencilerde vatanperverlik duygularını güçlendirmek ve terörizme karşı el ele vermek birincil amacımızdır" dedi.

        Programda daha sonra proje tanıtımı, video gösterimi ve şiir-müzik dinletileri gerçekleştirildi. Son olarak ise öğrenciler gazilere çeşitli ikramlar sundular.

        (EME)

        26.12.2017 10:14:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa