Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Bekler'e 'Yılın Belediye Başkanı' ödülü

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, 'Çok amaçlı Çarşamba Pazarı' projesiyle, kent ekonomisi kategorisinde yılın belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

        Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl Kayseri'de 7'ncisi düzenlenen 'Yılın Yerel Yöneticileri' ödülleri sahiplerini buldu. 'Çok amaçlı Çarşamba Pazarı' projesi ile kent ekonomisi kategorisinde yılın belediye başkanı ödülüne layık görülen Başkan Bekler, törende ödülünü aldı. Başkan Bekler, pazarlarlar ve çarşıların şehrin kan damarları gibi olduğunu belirterek,"Pazarlar ne kadar hareketli olursa, şehirler de o kadar canlı demektir. Çarşamba günleri Turhal'ımızda büyük bir pazar kuruluyor. Bizler, Çarşamba pazarımızı planlarken Türkiye'nin en büyük pazarlarını dolaştık. Avrupa'dan Rotterdam pazarını örnek alarak, projemize son şeklini verdik. Çarşamba pazarımız, 8 bin metrekare alanı, çelik gövdesi, güneş panellerini yerleştirebilecek çatısı, 500 adet tezgahı, kamyonların manevra yapabileceği koridorları, kamera sistemleri, zabıta odaları, bebek bakım odaları ve güvenlik noktalarıyla akıllı bir pazardır. Bu özellikleriyle Türkiye'mizin en büyük kapalı pazar özelliğini taşımaktadır ve gerçekten de bu ödülü hak etmektedir. Ben ödülü bizlere layık gören Yerel Yönetimler Dergisi'ne, ankete katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, her şeyin en iyisine layık olan, Turhal halkına armağan ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (Nİ-UY-Y)

        25.12.2017 09:20:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa