Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP ilçe başkanlığında patlayan ısıtıcı yangına neden oldu

        (Fotoğraflı)

        Feti Kılıç

        ISPARTA (İHA) - Isparta'nın Aksu ilçesindeki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksu İlçe Başkanlığına ait binada ısıtıcının açık unutulması sebebiyle yangın çıktı.

        Edinilen bilgiye göre, olay, Aksu ilçe merkezindeki CHP İlçe Başkanlığının bulunduğu 2 katlı binanın alt katında saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, içeride kimsenin bulunmadığı dakikalarda açık unutulan ısıtıcının patlaması sonucu yangın çıktı. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

        Kısa sürede söndürülen yangın sonucu ölen ya da yaralanan bulunmazken, ilçe başkanlığı bürosunda ise maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Olayın ardından açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Adil Aydoğan, "Eski ilçe başkanımız, sıcak hava üfleyen ısıtıcıyı çalıştırdıktan sonra bir yere kadar gitmiş. Isıtıcının elektrik tesisatıyla şasi yaptığını sanıyoruz. Sonra çıkan yangın ve patlama meydana gelmiş. Patlamanın etkisi büyük olduğu için de ilçe başkanlığımızdaki cam ve çerçeve patlamış" dedi.

        (FK-SÜ-Y)

        24.12.2017 16:18:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa