Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak'ta yaşanan aile faciasında ölenler defnedildi

        (Fotoğraflı)

        Ferhat Bal - Seyedtaha Kermani

        UŞAK (İHA) - Uşak'ta önceki gün anne ve babasını öldürdükten sonra intihar eden Fatih Alim Metin ve ailesinin cenazeleri toprağa verildi.

        Emekli öğretmen annesi 49 yaşındaki Nadire Metin ve öğretmen babası 52 yaşındaki Murat Metin'i av tüfeğiyle öldüren 18 yaşındaki Fatih Alim Metin, ardından aynı silahla intihar etmişti. Olay sonrası cenazeler adli tıp kurumunda yapılan otopsinin ardından tekrar Uşak'a getirildi. Yücetepe Camisi'nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası cenazeler Banaz ilçesi Derbent köyüne götürülerek burada toprağa verildi. Cenazede ailenin büyük oğlu ve olay günü il dışında okuduğu üniversitede olan ağabey Mehmet Akif Metin'in çok üzgün ve bitkin olduğu gözlendi.

        Aynı anda 4 ayrı cenaze namazı kılındı

        Öte yandan aynı cenaze namazında bugün hayatını kaybeden Uşaklı iş adamı Mehmet Güngör'ün de cenaze namazı Metin ailesinin fertleri ile aynı camide kılındı. Camide Metin ailesinin 3 ferdi için ayrı ayrı ve iş adamı Mehmet Güngör için de ayrı olmak üzere öğlen namazının ardından 4 ayrı cenaze namazı kılındı.

        Cenaze törenine Uşak Milletvekili Av. Mehmet Altay, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve kalabalık bir grup katıldı.

        (FB-SK-İK-SÜ-Y)

        24.12.2017 15:59:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa