Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak'ta 80 yaşındaki kadını dolandıran şüpheli tutuklandı

        (Fotoğraflı)

        Ertunç Öztürk - Çağlayan Çetin

        UŞAK (İHA) - Uşak'ta kendisini banka memuru olarak tanıtıp 80 yaşındaki yaşlı kadını dolandırdığı iddia edilen şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, Uşak'ın Eşme ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki E.D. isimli yaşlı kadını kendisini banka çalışanı olarak tanıtan R.A.(24) isimli dolandırıcı telefonla aradı. Dolandırıcı, yaşlı kadına evinde altın saklanıldığını, saklayan şahısların polisler tarafından yakalandığını, evinde bulunan diğer altınları da bankadan gelen memura vererek kontrol edilmesi gerektiğini söyleyerek ikna etti. Dolandırıcı bu görüşmenin üzerine yaşlı kadının evine giderek, evindeki altınları ve 500 Euro parayı alarak kayıplara karıştı.

        Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı kadın durumu yakınlarına ve polise bildirdi. Polis başlattığı çalışma neticesinde şüpheli R.A.'yı Uşak merkezde yakalayarak gözaltına aldı.

        İfadesi alınarak mahkemeye sevk edilen ve yapılan incelemede değişik bir çok suçtan kaydı bulunan R.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        (EÖ-MB-Y)

        24.12.2017 14:05:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa