Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yahşihan modern pazar yerine kavuştu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (IHA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde Cuma Pazarının kurulduğu alanda belediye tarafından düzenlenen restorasyon çalışmaları tamamlandı.

        Yahşihan Belediyesi tarafından yapılan restorasyon çalışmaları sonucunda ilçe halkı modern bir pazar yerine sahip oldu. Yapılan çalışmalar sonucu ilçede yaşayan insanlar artık daha ferah bir ortamda alışveriş yapabilecek. Sıralı şekilde metal tentelerle kapatılan satış alanları sayesinde daha düzenli bir görünüm alan pazar alanı aynı zamanda bu sayede pazar esnafı içinde kullanışlı hale geldi.

        Bitirilen pazar yeri restorasyonu hakkında açıklamalarda bulunan Yahşihan Belediyesi Başkanı Ahmet Sungur, "Her zaman dediğimiz gibi Mevla'm bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Bir süre önce başladığımız Cuma Pazarı çalışmamızı tamamladık hamdolsun, bugünde esnafımız ve hemşehrilerimizi ziyaret ettik. İlçemize, esnafımıza ve değerli hemşehrilerime hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

        (MT-SLH-Y)

        23.12.2017 14:04:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa